TÜBİT Topluluğu Bilişim İnovasyon Zirvesi (14-15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde) gerçekleştirilmiştir.

Tübit Topluluğu bilişim ve teknoloji alanında önemli bir etkinliğe imza attı. 14-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 5. Bilişim İnovasyon Zirvesi, üç gün boyunca katılımcılara farklı perspektifler sunarak bilişim dünyasının nabzını tuttu.

Etkinlik öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Katılımcılar, etkinlik boyunca çeşitli konuşmalara, panellere ve atölye çalışmalarına katılma fırsatı buldu. Bilişim dünyasının önde gelen isimleri, katılımcılara sektördeki yenilikler hakkında bilgi verirken, atölye çalışmaları ise katılımcıların becerilerini geliştirmelerine olanak sağladı.

Zirve, bilişim dünyasının geleceği hakkında öğrencilere ilham verdiği gibi, katılımcılara sektördeki güncel gelişmeleri takip etme ve iş dünyasındaki fırsatları keşfetme imkanı sundu.

Etkinliğin son gününde ise mezun öğrenciler ile bir araya gelindi.Mezunlarımızın sektördeki deneyimlerini ve bu süreçte neler yaşandığı hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Bu yılki Bilişim İnovasyon Zirvesi, öğrencilerin bilişim dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etme ve sektördeki deneyimli isimlerle buluşma fırsatı yakaladığı unutulmaz bir etkinlik olarak tarihe geçti.

Ek Resimler
Bu içerik 08.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 362 kez okundu.