"Trakya Üniversitesi 2. Erasmus Uluslararası Hafta" Etkinliklerinin Detayları

6 ile 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trakya Üniversitesi 2. Erasmus Uluslararası Hafta Etkinlikleri kapsamında; Almanya (1), Belçika (1), Bulgaristan (2), İspanya (8), Polonya (5), Romanya (1) ve Ukrayna'dan (1) olmak üzere toplam 19 akademik ve idari personele ev sahipliği yapıldı. Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler ve İktisat fakültelerinde görevli akademik ve idari personelin katılımıyla ortak proje ve işbirliği olanakları ilgili görüşüldü.

Bu etkinlikler esnasında Trakya Üniversitesi ve Edirne'nin tanıtımı gerçekleştirldi.
Trakya Üniversitesi 2. Erasmus Uluslararası Hafta Etkinlikleri kapsamında 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü İktisat Fakültesinde açılış konuşmalarının ardından, Belçika'dan katılan Dany HOLTAPPELS tarafından İktisat Fakültesinde ders verildi. Üniversite ve katılımcı tanıtımlarından sonra, uluslararası kültürel tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Selimiye Cami, Arasta çarşısı ve çevresine rehber eşliğinde bir gezi düzenlendi.

7 Mayıs 2024 Salı günü Uygulamalı Bilimler Fakültesinde grup atölye çalışmaları düzenlendi. Öğleden sonra Sultan 2. Bayezid Sağlık Müzesine rehber eşliğinde ziyaret gerçekleştirildi.

8 Mayıs Çarşamba günü Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda yabancı katılımcılar, akademik, idari personel ve öğrenciler ile konferans salonunda bir araya gelerek işbirliği olanakları konuşuldu. Öğleden sonra Müze Keşan ziyaret edildi.

9 Mayıs 2024 Perşembe  günü Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda yabancı katılımcılar, akademik, idari personel ve öğrenciler ile konferans salonunda bir araya gelerek işbirliği olanakları konuşuldu. Saat 14:00'te Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Burada gerçekleşen müzik ve dans gösterisi sonrasında tüm katılımcılarla görüşmeler yapıldı. Rehber eşliğinde Gelibolu şehir turu gerçekleştirildi. 

10 Mayıs 2024 Cuma günü sertifika ve katılım belgesi  verilmesinin ardından yabancı katılımcılar ülkelerine uğurlandı.
Ek Resimler
Bu içerik 18.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 223 kez okundu.