PROF. DR. AHMET ATAKİŞİ, EDİTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI KİTABI REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA TAKDİM ETTİ

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Atakişi, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek, editörlüğünü üstlendiği kitabı takdim etti.

Prof. Dr. Ahmet Atakişi’nin editörlüğünü üstlendiği ve Trakya Üniversitesi öğretim üyelerinin bölüm yazarı olduğu “Güncel Ekonomik Sorunlar: COVİD-19’un Sosyo-Ekonomik Etkileri” kitabı yayımlandı. Literatür Yayıncılık’tan çıkan kitapta, salgın sürecine sosyo-ekonomik açıdan birbirinden farklı ve ilginç konular ile süreçle ilgili araştırma ve bakış açılarına yer veriliyor. 

Her biri alanında uzman akademisyenlerin COVID-19 pandemisi sürecinde yapmış olduğu bilimsel gözlem ve araştırmaları okuyucuyla buluşturan kitaba, Trakya Üniversitesinden çok sayıda akademisyenin araştırma ve çalışması yer alıyor. 

Prof. Dr. Ahmet Atakişi’nin editör ve bölüm yazarları arasında yer aldığı kitaba Trakya Üniversitesinden Doç. Dr. Pınar Akarçay, Dr. Öğr. Üyesi Olgun Irmak Çetin, Doç. Dr. Tülay Demiralay, Doç. Dr. Ali Erdoğan, Dr. Öğr. Üyesi Hulusi Ekber Kaya, Doç. Dr. Mübeyyen Tepe Küçükoğlu, Arş. Gör. Ercümen Muzika, Doç. Dr. Ebru Onurlubaş, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir, Öğr. Gör. Dr. Harun Özkişi, Dr. Öğr. Üyesi Seden Özbek Püskül, Öğr. Gör. Egemen Tekkanat, Doç. Dr. Murat Topaloğlu, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Hazal Tüküç katkı sunan isimler oldu. 

Trakya Üniversitesi akademisyenlerinin bilimsel araştırma ve yayınlardan mutluluk duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kitabın araştırmacılar için önemli bir kaynak olacağına inandığını ifade etti. COVİD-19 pandemisine yönelik çalışmaların önemine de değinen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretim elemanlarına özverili çalışmaları ve katkıları için teşekkür etti.

Ek Resimler
Bu içerik 07.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 241 kez okundu.