Keşan Ticaret Borsasında 28.09.2023 tarihinde saat 13.30’da yapılan Toplantı

Trakya Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Burak İŞÇİMEN, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet ATAKİŞİ, Yüksekokul Sekreter Vekili Nezir ATEŞ, Keşan Belediyesi Temsilcileri, Keşan Ticaret ve Sanayi Başkanı, Keşan Ticaret Borsası Başkanı, İpsala Ticaret Borsası Başkanı, Keşan Ziraat Odası Başkanı, İpsala Ziraat Odası Başkanı, Enez Ziraat Odası Başkanı ve katılan birimlerin teknik ekipleri ile 28 Eylül 2023 tarihinde saat 13:30’da Keşan Ticaret Borsası toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen her yönüyle "100. Yılında Keşan Sempozyumu"nun devamı niteliğinde olması için  “İklim Değişikliği ve Tarım ile ilgili Farkındalık Yaratma” panelinin planlamasının yapılması ve konularının belirlenmesi için yukarıda belirtilen paydaşlarla, ülkemize gelecekte nasıl katkı sağlayabiliriz hakkında yapılan toplantı çok verimli geçmiştir.

Bu içerik 28.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 97 kez okundu.