Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü sezonun ilk eğitimini Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü öğrencilerine verdi.

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Keşan Belediyesi İşbirliği Anlaşması çerçevesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri rüzgar sörfü temel eğitimi aldılar.

Öğrenciler, 27-30 Mayıs tarihleri arasında verilen eğitimin sonunda birinci seviye yelken sörfü sertifikası almaya hak kazandı. Bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Erdem Öngün ve Dr. Öğretim Üyesi Özge Ercebe’nin eşlik ettiği eğitimde öğrenciler final haftası öncesinde hem yeni bir deneyim kazandılar hem de sınav stresini atma fırsatı buldular. Eğitim programını düzenleyen Umut Gündoğdu, Ulusal Yelken Eğitim Programı yetki belgesi sahibi olan kulüp faaliyetlerinin Ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Bu içerik 03.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 242 kez okundu.