İşbirliği Protokolünün İmzalanması (10.08.2022)

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ, UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ VE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

  1. TARAFLAR
  2. Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü Hersekzade Yerleşkesi Yeni Mahalle Yusuf Çapraz Caddesi No: 25 Keşan/ EDİRNE.
  3. Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü

Uzunköprü Merkez Yerleşkesi Mescit Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 215/1 Adres No: 2875632875 P.K. 4 22300 Uzunköprü / EDİRNE.

  1. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

Balkan Yerleşkesi Enstitüler Binası,  22020 EDİRNE.

  1. MADDELER
  2. Sözleşme Konusu

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 17-18 Kasım 2022 tarihlerinde “100. Yılında Keşan Sempozyumu”, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde “Uzunköprü Sempozyumu” gerçekleştirecektir. Sempozyum kapsamında sunulan ve seçilmiş bildirilerden türetilmiş makalelerin hakem değerlendirme süreci sonrasında kabul edilmesi ve Yayın Kurulunun uygun görmesi durumunda Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nin 2023 Yılı Özel Sayısında yayımlanması konusu,

  1. Özel Sayının 2023 Yılı içerisinde ve ilgili sempozyumlardan 20 adet olacak şekilde ve toplam azami 40 adet makalenin yayımlanacak olması,
  2. Dergide yayınlanması planlanan bildirilerden türetilmiş makalelerin hakem değerlendirme sürecine alınabilmesi için Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisinin Yayın Politikası ve Yazım Kurallarına uygun bir şekilde düzenlenerek 31.12.2022 tarihine kadar; Ana Makale Dosyası, Kapak Dosyası, Taahhütname, Benzerlik Raporu, (gerekli çalışmalarda) Etik Kurul Onayı ile birlikte Dergipark sistemi üzerinden Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’ne gönderilmesi.
  3. SÖZLEŞME SÜRESİ

İşbu protokol imza tarihinden itibaren sözleşme konusunda Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi Özel Sayısının basım işlemi tamamlanana kadar geçerlidir.

  1. YÜRÜRLÜK

İşbu protokol 3 (üç) madde ve 1 (bir) sayfadan ibaret olup 10/08/2022 tarihinde 3 (üç) nüsha olarak imzalanarak yürürlüğe girmiştir.

           

 

          TRAKYA ÜNİVERSİTESİ                                              TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYG. BİL. YO                       SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

                        Adına                                                                                  Adına

         Prof. Dr. Ahmet ATAKİŞİ                                             Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN

              Yüksekokul Müdürü                                                               Enstitü Müdürü

 

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

UZUNKÖPRÜ UYG. BİL. YO

Adına

Doç. Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY

Yüksekokul Müdürü                                       
Ek Resimler
Bu içerik 10.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 341 kez okundu.