BAHAR ŞENLİKLERİ 16-17 MAYIS 2024 TARİHLERİNDE

Yüksekokulumuz Doğa ve Su sporları Topluluğu danışmanı olan Öğretim Görevlisi Sertaç ÖZKUL tarafından 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde Yüksekokulumuzda "Bahar Şenlikleri" kapsamında sportif ve kültürel etkinlikleri yapılacaktır.
Tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Bahar Şenlikleri etkinliklerimizin ilk günü 16 Mayıs 2024 tarihinde Plaj Voleybolu turnuvası eleme maçları oynandı. Toplam otuziki takım onaltı maç oynadı ve kazananlar yarı finale yükseldi. Final maçları ve 17 Mayıs Cuma günü öğrenci topluluklarımızın verdiği konserlerle etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Bahar Şenlikleri'nin ikinci günü olan 17 Mayıs 2024 Cuma, okulumuz bir dizi eğlenceli etkinliğe daha ev sahipliği yaptı.
Plaj voleybolu 2.tur maçlarında otuziki takımı geride bırakan Adem Bacı ve Kağan yiğit aslı öğrencilerimiz birinci oldular ve ödüllerini aldılar.
Düzenlenen halat çekme yarışmasında çok çekişmeli anlara şahit olduk. Karaoke şarkı yarışmasında jüride okul müdür yardımcımız Dr.öğretim üyesi Hüseyin Çakırlar, Dr. öğretim üyesi Erdem Öngün, araştıma görevlisi Gürkan Kolaylı, memurumuz Ergun Köstek ve mezun öğrencilerimizden Furkan Akbaş yer aldı. Birbirinden iddialı performanslarıyla jüriye puanlama konusunda zor anlar yaşatan öğrecilerden kazanan Hemşirelik bölümü öğrencisi Sedef Durmuşbaş oldu.
Yarışmaların ardından sahne alan okulumuz öğrencileri ve Müzik topluluğu grupları gece boyunca keyifli konserleriyle sahnedeydiler.

 

 

 

Ek Resimler
Bu içerik 08.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 363 kez okundu.