26.11.2023 tarihinde TÜBİT Kulübü, DevFest Etkinliğinde !

Üniversitemizin teknolojiye ilgi duyan öğrencileri,26.11.2023 tarihinde TÜBİT (Bilişim ve İnovasyon Topluluğu) adı altında katılım sağlanılan DevFest etkinliğine büyük bir ilgi gösterdi. Kulüp üyeleri, sektördeki güncel gelişmeleri takip etme, deneyim paylaşma ve teknoloji tutkunlarıyla bir araya gelme fırsatı buldu

DevFest etkinliği, yazılım geliştirme, yapay zeka, siber güvenlik ve daha birçok teknoloji alanındaki konuları kapsayan bir platform sundu. TÜBİT Kulübü üyeleri, etkinlik boyunca düzenlenen panelleri, atölye çalışmalarını ve demo sunumlarını aktif bir şekilde takip etti

Etkinlik, TÜBİT Kulübü üyelerinin sektördeki yenilikleri yakından takip etmelerine ve farklı alanlardaki profesyonellerle networking yapmalarına olanak tanıdı. Kulüp üyeleri, etkinlik süresince sektördeki uzmanlarla etkileşimde bulunarak, yazılım geliştirme süreçleri, geleceğin teknolojileri ve kariyer olanakları hakkında değerli bilgiler edindi.

DevFest etkinliği, TÜBİT Kulübü'nün teknoloji ve bilgisayar bilimleri alanındaki bilgilerini pekiştirmesine katkı sağlarken, kulüp üyeleri de bu değerli deneyimi yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Katılımcılara teşekkür ederiz ve gelecekteki etkinliklerde bir araya gelmek üzere bekleriz!

#TUBIT #DEVFEST #DEVELOPER #BİLİSİMİNAVASYONTOPLULUGU #CTIS

Bu içerik 01.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 113 kez okundu.