19.03.2024 tarihinde Bahçeşehir Koleji Bağımsız Anaokulu Turuncu ve Yeşil sınıf 5 yaş öğrencilerinin Yüksekokulumuza Ziyareti

Bahçeşehir Koleji Bağımsız Anaokulu Turuncu ve Yeşil sınıf 5 yaş öğrencileri, Okul Müdürü Aylin Çirozlar ve öğretmenleri Özge Kılavuz, Ziniş Asilsoy ve Eda Sözbir ile birlikte 19.03.2024 tarihinde saat 11:30’da Yüksekokulumuza ziyarette bulunmuşlardır.

Misafirlerimize Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Çakırlar, Yüksekokul Sekreter V. Nezir Ateş ve anaokulu öğrencisi Uygar Çetin’in ailesi Doç. Dr. Olgun Irmak Çetin ile Dr. Öğr. Üyesi Aysun Atagan Çetin tarafından toplantı salonunda akademisyenlik mesleği hakkında bilgi verilmiş ve üniversitemizin tanıtım videosu sunulmuştur. Sonrasında konferans salonu, kütüphane ve bilgisayar laboratuvarı gezdirilmiştir. Ayrıca Bilişim ve İnovasyon Topluluğu öğrencilerinden Tolga, öğrencilere robotik kodlama ve 3D yazıcıyla ürettikleri ürünler hakkında bilgi vermiştir.

Minik öğrenciler, Orman Haftası kapsamında kampüsümüze Turuncu ve Yeşil sınıf adına hatıra iki ağaç dikmiştir. Ağaçları bize emanet olacak ve çocuklarla birlikte büyüyecek hatıraları da..

Etkinliğin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı okul müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Atakişi’ye ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Burak İşçimen’e teşekkürlerimizi sunarız.

 

Ek Resimler
Bu içerik 20.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 105 kez okundu.