18.03.2024 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'nun Yüksekokulumuza Ziyareti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ile Genel Sekreter Yardımcısı V. Burak İŞÇİMEN; 18 Mart 2024 tarihinde saat 14.30’da Yüksekokulumuza ziyarette bulunmuşlardır.
Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ahmet ATAKİŞİ, Müdür Yrd. Doç. Dr. Mübeyyen TEPE KÜÇÜKOĞLU, Müdür Yrd. Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin ÇAKIRLAR, Yüksekokul Sekreter Vekili Nezir ATEŞ, Doç. Dr. Olgun Irmak ÇETİN, Dr. Öğretim Üyesi Aysun ATAGAN ÇETİN, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özen Esra KARAMAN, Keşan Meslek Yüksekokul Müdür Yrd. Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa GÜVEMLİ ve Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN ve öğrencilerimizin de katılımlarıyla, Keşan’da yerleşik birimlerimizdeki akademik, sosyo-kültürel ve diğer faaliyetlerle ilgili yapılması planlanan etkinlikler hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.
Bu içerik 18.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 148 kez okundu.