17.05.2024 tarihinde Gümrük İşletme Bölümü Öğrencilerinin İpsala Sınır Kapısı Mesleki Gezisi

Yüksekokulumuz Gümrük İşletme Bölümü öğrencileri, 17.05.2024 Cuma günü saat 11:00’da İpsala Gümrük Müdürlüğü Sınır Kapısı’nı ziyaret ettiler. Teorik bilginin yanı sıra sahadaki uygulamaları yerinde görmek amacıyla düzenlenen geziye yüksekokulumuz Gümrük İşletme Bölümü Bölüm Başkanı Olgun Irmak Çetin, Dr. Öğr. Üyesi Emre Kalay, Dr. Öğr. Üyesi Nil Sirel Öztürk ve 16 bölüm öğrencisi katılmıştır. Gümrük Müdür Yardımcısı Ercan Erdemir tarafından öğrencilerimize giriş-çıkış gümrük işlemleri, x-ray, kaçakçılık ve muhafaza gümrük işlemleri, köpekle arama konularında bilgiler verilmiştir.
Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak, kurumlar arası işbirliği sağlamaktan her zaman mutluluk duyuyoruz.
Bu içerik 17.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 273 kez okundu.