15.05.2024 tarihinde Keşan Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Yüksekokulumuz TÜBİT’te!

Keşan Bilim ve Sanat Merkezinin inovasyona meraklı minik öğrencileri, Kurum Müdürü Erdinç Erdemir ile birlikte, Yüksekokulumuz Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü tarafından düzenlenen Bilişim ve İnovasyon Zirvesi’ne katıldılar. Etkinliğe katılan ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim alan öğrencilerin isimleri şöyledir: Iraz Çetin, Mete Özcan, Aytaç Arıcı, Mine Pektaş, Güneş Su Meriç, Çınar Bartu Tok, Ceren Nisa Aktuğ, Adem Berk Fıçıcı.

Microsoft Teknoloji Lideri Daron Yöndem’in 15.05.2024 tarihinde saat 13’te düzenlenen “Meet My AI Sidekick” isimli söyleşisini hayranlıkla dinlediler. Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Muhammed Sefa Sözer ve Caner Egehan, miniklere Yapay Zekâ alanında hazırladıkları projelerini tanıttılar. Daha sonra öğrenciler, etkinlik alanını gezerek ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü ve öğrencilerine, bilime olan ilgileri ve heyecanları için teşekkür ediyoruz. Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak, kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtiriz.

Ek Resimler
Bu içerik 15.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 293 kez okundu.