07.03.2022 Yüksekokulumuzda Masa Tenis Turnuvası yapılmıştır.

Yüksekokulumuz Gümrük İşletme Bölümü öğrencisi Can BOZKURT’un sorumluluğunda Yüksekokulumuz, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu ve Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında 07-10 Mart 2022 tarihleri arasında “MASA TENİSİ” turnuvası yapılmıştır. Turnuvanın başarılı öğrencileri aşağıda belirtilmiş olup, 14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 15:00’de ödülleri takdim edilmiştir.
Birincilik Ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Yakup BALCI, İkincilik ödülünü Gen.Sek.Yrd.V. Burak İŞÇİMEN ve Üçüncülük ödülünü de Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat ÇİMEN ile Yükseokul Müdür Yrd. Doç. Dr. Tülay DEMİRALAY takdim etmişlerdir.
1.   Hasan TANI

2.   Ahmet BULUT

3.   Emir DEĞİRMENCİ

Katkı Yapan Kurumlar ve Kişiler

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz öğrencileri

Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu öğrencileri

Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencileri

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (Mas Tenisi Malzemeleri ve ödüller)

Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (hakem olarak Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem AKALIN, Özlem BAŞ ve Rahşan KORKMAZ)

Sorumlu Öğrencimiz Can BOZKURT

Bu içerik 14.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 274 kez okundu.