06.06.2024 tarihinde TÜBİT Topluluğu "Trakya Tarım Furarına" katıldı.

06.06.2024 tarihinde Trakya Üniversitesi TÜBİT Kulübü, Trakya Tarım Fuarı'na katıldı. Fuarda stand açma konusunda destek veren TOBB Edirne Genç Girişimciler Başkanı Salih Görkem Aras ve Keşan TSO Basın Yayın Sorumlusu Burak Çakır’ın destekleri ile standını açtı.
Fuarda bir gün boyunca yer alan Trakya Üniversitesi TÜBİT topluluğu’nun standı, büyük ilgi gördü ve ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Kulüp üyeleri, tarım ve teknoloji alanındaki projelerini ve inovatif çözümlerini fuar ziyaretçilerine tanıttı.
Standın yoğun ilgi görmesi, kulüp üyelerini ve destekçilerini oldukça mutlu etti. Bu tür organizasyonlara katılmanın, genç girişimciler ve öğrenciler için önemli bir deneyim olduğunu belirten kulüp üyeleri, gelecekte de benzer etkinliklerde yer almayı hedeflediklerini ifade ettiler.
Trakya Üniversitesi TÜBİT Topluluğu  olarak, bu önemli fuara katılım ve stand açma fırsatını sunan TOBB Edirne Genç Girişimciler Başkanı Salih Görkem Aras ve Keşan TSO Basın Yayın Sorumlusu Burak Çakır'a teşekkür ederiz.
Bu içerik 06.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 354 kez okundu.