Keşan Kaymakamı Sayın Ahmet Narinoğlu Yüksekokulumuzda Konferans Verdi

03 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 10:30'da Keşan Kaymakamı Sayın Ahmet Narinoğlu "Stratejik Yönetim" konusunda, Yüksekokulumuz konferans salonunda bir konferans verdi.

Yüksekokul gençlerinin, ilçeye dinamizim getirdiğini vurgulayan Sayın Narinoğlu, stratejik ve planlı davranışın hayatın her alanında geçerli olduğunu örneklerle anlattı. Keşanda gerçekleştirilen gelişme ve plan çalışmalarını özetleyerek, ilçenin zaman içinde daha planlı ve ihtiyaçlara cevap veren bir niteliğe bürüneceğini belirtti.

Konferans sonunda öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan Sayın Narinoğlu'na, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Sayın İlknur Kumkale tarafından bir plaket takdim edildi. İşletme Topluluğu öğrenci temsilcisi de teşekkür ederek, Sayın Kaymakama çiçek takdim etti.

Bu içerik 04.05.2012 tarihinde yayınlandı ve toplam 1156 kez okundu.