Yüksekokulumuza Ziyaret

Keşan'da 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Bahçeşehir ve Uğur Okulları iş birliğinde hizmete açılarak; eğitim faaliyetlerine başlayan Keşan Bahçeşehir Koleji ve Uğur Lisesi öğrencileri Yüksekokulumuzu ziyaret etti.Keşan Bahçeşehir Uğur Okulları öğretmen ve öğrencileri ile Yüksekokulumuz akademik personelinin biraraya geldiği akademik gezi kapsamında öğrenciler,lisans eğitimleri hakkında bilgilendirilerek, uygun alanlara yönelmeleri için tavsiyeler aldılar. Trakya Üniversitesi'ni ve Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu tanıma ve öğrencilerin gelecekteki kariyer planlamaları doğrultusunda mesleklerin tanınmasına yönelik gerçekleşen ziyarette yaklaşık 250 öğrenci; yüksekokulumuz personelinden birçok konuda bilgi aldı. Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşen buluşmada, Öğretim Üyesi Dr. Özgür Özdemir ve Öğretim Görevlisi Sertaç Özkul  ''Girişimcilik ve İnovasyon'','' Yabancı Dil Eğitimi'' ve ''Üniversiteli Olmak'' gibi konularda sunum gerçekleştirerek öğrencilerle bilgi paylaşımında bulundu.Öğrencilerle sohbet eden ve gelecek planlarını dinleyen yüksekokulumuz personeli Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hulusi Ekber KAYA nezaretinde okulu da gezerek birimleri ve bölümleri tanıma fırsatı bulan öğrenciler, ziyaretten memnun ayrıldıklarını belirterek yüksekokulumuz öğretim elemanları ve idari personeline teşekkürlerini iletti.
Bu içerik 02.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1000 kez okundu.