Yüksekokulumuz Tiyatro Topluluğu “Kantocu” Adlı Oyunu Sahneledi

   Yüksekokulumuz Tiyatro Topluluğu,  Akademik Danışmanları Arş.Gör. Tükşad AKIN’ın sorumluluğunda ve Topluluk öğrencilerinden Begüm ÖZER’in yönetmenliğinde sahneye koydukları,  Haldun DORMEN’in ünlü oyunularından “Kantocu”yla büyük beğeni topladılar. 

   17 Mayıs 2012 akşamı Keşan Kültür Merkezi Salonunda sergilenen oyunu; İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet NARİNOĞLU, Protokol Üyesi Kurum Yetkilileri, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. İlknur KUMKALE, Keşanlı Misafirler, Yüksekokulun Akademik ve İdari personeli  ve aileleri  ile çok sayıda Yüksekokul öğrencisi, büyük bir beğeniyle izlediler.

   Ülkemizin Kurtuluş Savaşı ve devamında Cumhuriyetimizin Kurulması aşamalarında,  içinde bulunulan sıkıntılı günlerden, aydınlık günlere çıkışın, bir kadının  yaşamında nasıl yansımalar yarattığını,   başarıyla sunan  oyunun sonunda;   İlçe Kaymakanı  Sayın NARİNOĞLU,  Yüksekokulumuz Tiyatro Topluluğu öğrencilerine ve sorumlu Öğretim Elemanlarına çiçek vererek, beğenilerini ifade etmiştir. Yüksekokul Müdürü Sayın KUMKALE de Topluluk Elemanlarına birer Teşekkür Belgesi vererek, azim ve sabırla uzun dönemli çalışmaları için teşekkür etti ve çalışmalarının devamını diledi.  

Ek Resimler
Bu içerik 31.05.2012 tarihinde yayınlandı ve toplam 1468 kez okundu.