Yüksekokulumuz Müzik Topluluğu,10 Mayıs Akşamı Keşan Kültür Merkezindeydi

 Yüksekokulumuz Müzik Topluluğu “Ben de Varım” adlı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Keşan Bademlik İlköğretim Okulu yararına 10 Mayıs 2012 akşamı İlçe Kültür Salonunda bir konser verdi. Konsere, İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet NARİNOĞLU ve Keşandaki Kamu Kurumları ile Sivil Toplum Kurumlarının Yöneticileri, Keşanlı Misafirler, Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Sayın Yard.Doç.Dr. İlknur KUMKALE ve Gönüllü Akademik ve İdari Personeli ile Yüksekokul Öğrencilerinin yanında; Bademlik İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Rıza ÖZZADE , Öğretmenleri ve veliler katıldılar.

   Gecenin açılışında bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Sayın NARİNOĞLU, Bademlik İlköğretim Okuluna Katkı amacıyla yapılan bu konserin biletlerinin, Keşanlılarca desteklenmiş olmasından dolayı memnuniyetini ifade etti.

   Müzik dolu güzel gecenin sonunda ; Kaymakam Sayın NARİNOĞLU Topluluk Sorumlusu Öğretim Görevlisi Sayın Olgun Irmak ÇETİN’e; Yusuf Çapraz Uyg.Bil. Yüksekokul Müdürü Sayın KUMKALE Topluluk sözcüsü Öğrencimiz Ceren KARACA’ya ve Bedemlik İlköğretim Okulu Müdürü Sayın ÖZZADE, minik öğrencisi Hasan Tek’e ve Öğretim Görevlisi Kadriye AY’da yine minik Öğrenci Kadir Yotoz’a birer buket çiçek armağan ederek; Desteklerinden dolayı Keşanlılara tekrar teşekkür ettiler.

Ek Resimler
Bu içerik 31.05.2012 tarihinde yayınlandı ve toplam 1497 kez okundu.