ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİM VE ÖĞRETİME İKİ GÜN SÜRE İLE TEKRAR ARA VERİLMİŞTİR

Trakya Üniversitesi Senatosunun almış olduğu aşağıda belirtilen karar doğrultusunda 12 ve 13 Ocak 2017 tarihi itibari ile Üniversitemizde eğitim ve öğretime iki gün süre ile tekrar ara verilmiştir.

Yüksekokulumuzda yapılması planlanan final sınavları 16 Ocak Pazartesi ve 17 Ocak Salı günlerinde yapılacaktır.  Oluşturulan yeni program ektedir.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar doğrultusunda İlimizde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Üniversitemizde eğitim ve öğretime 12-13 Ocak 2017 tarihleri itibari ile 2 (iki) gün süre ile ara verilmiştir.

Öğrencilerimize ders ve sınav telafileri ilgili tarihler bağlı bulundukları dekanlıklar veya müdürlükler tarafından bildirilecektir.

Ayrıca Üniversitemizde görev yapmakta olan hamile ve engelli bireyler de idari izinli sayılacaktır.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Bu içerik 11.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2701 kez okundu.