Uluslararası Ticaret Topluluğu Söyleşi I

22 Ekim 2019 tarihinde Trakya  Üniversitesi Uluslararası Ticaret Topluluğunun düzenlemiş olduğu Uluslararası Ticaret Söyleşileri I, adlı söyleşiler serisi “ Mezunlar “ konu başlığı ile Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşti.

Söyleşide okul mezunlarımızdandan global bir şirkette satış depatmanında çalışan Birsel Şen, Dış Ticaret Müdürü Talat Apaydın, Dış Ticaret Uzmanı Ahmet Uzun ve Yazılım Şirketi Koordinatörü Nurşah Alkan öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı.

Öğrenciler için faydalı geçen söyleşide mezun öğrenciler mezuniyetlerinin ardından nasıl bir yol izlediklerini, nerelerde çalıştıklarını, yabancı dil öğrenmenin ve stajın önemi hakkında bir çok deneyimlerini anlatıp öğrencilerin merak ettiği sorularına yanıt verdiler. Söyleşiye Yüksekokul Yönetimi ve Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyeleri de katılarak konu hakkındaki fikirlerini beyan ettiler. Söyleşi topluluğun akademik danışmanı olan Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir’in ve Topluluk gönüllüleri Ceyhun Yeşilağaç, Zeynep Doruk, Görkem Şıpka Aleyna Kapancı ve Elanur Özcan’nın katkıları ile sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 04.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1084 kez okundu.