Trakya Teknopark Negatif Basınçlı İzolasyon Sedyesi Üretti!

Trakya Üniversitesi bünyesindeki Trakya Teknopark tarafından "mobil izolasyon ünitesi" tasarlanıp üretildi. Mobil izolasyon ünitesi tören ile Trakya Üniversitesi Hastanesi'ne teslim edildi. Törene, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Hamdi Zafer, Hastane Başhekimi Prof.Dr. Abdullah Taş, Yoğun Bakım Kliniği Sorumlusu Prof.Dr. Volkan İnal, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Teknopark Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Özgür Özdemir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Proje Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Elvin Dinler, Proje ve İş Geliştirme Uzmanı Mehmet Onur Ustaoğlu ile akademisyenler ve sağlık çalışanları katıldı.  Haber ile ilgili detaylar aşağıdaki link'te mevcuttur.

Bu içerik 05.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 488 kez okundu.