Okulumuz Gümrük İşletme Topluluğunun Yeni Etkinliği Hakkında!

Okulumuz Gümrük İşletme Topluluğu, Malatya’da Fırat Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdürü Sayın Havva Eksilmez, Malatya Gümrük Müdürü Sayın Kadir Kutlu , Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geçmiş dönemde Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkci ve İpsala Gümrük Müdürlüğü’nde Gümrük Müdürü Ali İhsan Bilgetürk ve Müdür Yardımcısı Ömer Yaşar ile; KPSS sınavı sonucunda atamalarda yaşanan sorunları, bölümlerinin tek lisans eğitimi veren devlet üniversitesi konumunda olduğu, YouTube'da yayınlanan tanıtım filmleri ve kariyer planlamaları hakkında istişarelerde bulundular. Alınan geri dönüşler ise meslek alımlarında gümrük işletme bölümünün bir önceliği ve ayrıcalığı olması gerektiği hususunda görüş bildirdi. Bu bölümün hak ettiği yere gelmesi konusunda temennilerini ilettiler.
Bu içerik 26.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 833 kez okundu.