Öğrencilerle Tekâfül Sigortacılığı Konuşuldu!

29 Nisan 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Topluluğu’nun; düzenlediği “Tekâfül Sigortacılığı Hakkında Her Şey!” isimli seminer Keşan’da başarıyla gerçekleştirildi. Seminerde Genç Acenteler Platformu Başkanı Abdulcelil Alkış Bey’in öğrencilere ilettiği mesaj ile başladı, ardından programın konuğu Neova Sigorta İç Denetim Başkanı ve Katılım Sigortacılığı Derneği Genel Sekreteri Dr. Yunus Emre Gürbüz’ün konuşması dinlendi.

Gürbüz, “Tekâfülün izahından, Dünyada ve Türkiye’de Tekâfül Sigortacılığı Sisteminden, bu sistemin ilkelerinden, Tekâfül Sigortacılığında Pencere Sistemleri, Tekâfül Sigortacılığında Yönetim Modelleri, Ticari Sigorta ile Tekâfül Sigortacılığının aralarındaki farklarından, Bakiye İadesi ve Katılım Sigortacılığının güncel Sektör Payları ve Üretim Payı gibi konulara değinmiş, dinleyicileri bilgilendirmiştir. Sunumu sonunda öğrencilerin staj imkanları başta olmak üzere merak edilen soruların cevaplanmasının ardından, kendisine Trakya Üniversitesi öğretim görevlilerinden Sayın Dr. Öğretim Üyesi Tülay Demiralay tarafından bir teşekkür plaketi verilmiştir.

Demiralay, “Bugün burada bizler hem okul yönetimimiz olarak hem öğrenci topluluğumuz olarak sigorta şirketlerinin üst yöneticilerini ve öğrencileri bir araya getirerek, kurumlararası ortaklaşa hareket edilmesinde ev sahipliğini yapmakta olduklarını ve bu konuda bizleri destekleyen Sayın Dr. Yunus Emre Gürbüz’e ve Neova Sigorta ailesine teşekkürlerini” ifade etmiştir. Daha sonra ise Trakya Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Topluluğu Başkanı Mikail İlhan, Sayın Gürbüz’e programa olan iştiraki ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde yardım ve öncülüğü için bir Teşekkür Belgesi takdim etmiştir. Seminer, öğrencilere katılım belgesi verilmesi ve toplu aile fotoğrafıyla son bulmuştur. 

Bu içerik 03.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 790 kez okundu.