Öğr. Gör. Hüseyin Çakırlar, Bahar Yıldırım’ın Sunduğu “Bahar’la Kampüs Hayatı” Programına Konuk Oldu

Yüksekokulumuz Uluslarararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğr. Gör. Hüseyin Çakırlar, youtube üzerinden canlı yayın yapan “Bahar’la Kampüs Hayatı” programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. Öğr. Gör. Hüseyin Çakırlar, “Türkiye’nin Dış Ticaret Serüveni” konulu programın ilk bölümünde Edirne ve Trakya Üniversitesi hakkında tanıtıcı bilgiler vererek Üniversitemizin öğrencilere sağladığı olanaklardan, öğrenci sayılarından ve akademik birimlerinden; programın ikinci bölümünde ise Türkiye’nin dış ticaretinin gelişim süreci, ulaştığı aşama, ihracat hedefleri  ve üniversite eğitiminin dış ticaret üzerindeki katkılarından bahsetti.

Bu içerik 08.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 643 kez okundu.