Kültür Topluluğu Festivali Hk.

11-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Yüksekokulumuz Kültür Topluluğu bünyesinde düzenlenen festival tüm coşkusuyla gerçekleşti. Çeşitli alanlarda düzenlenen turnuvalar, Müzik topluluğuna bağlı grupların performansları ve Emre Kaya, Ömür Gedik ve Cem Özer konserleri şenliklere renk kattı. Akşamları açık hava film gösteriminin yapıldığı organizasyona Kültür Topluluğu bünyesinde aylık olarak çıkarılan ARAMIZDA dergisi de tüm katılımların ücretsiz olduğu birbirinden güzel etkinlikleri ile katıldı. Festival boyunca açık olan “Sanat Aramızda” resim sergisi büyük ilgi gördü. Birbirinden yetenekli ve yaratıcı öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı sergi çok güzel tepkiler aldı.  “Lezzet Aramızda” yemek yarışması ise öğrencilerin evlerinde hazırladıkları lezzetleri harika sunumlar eşliğinde jüri üyelerine sunması ile gerçekleşti. Eğlenceli dakikaların yaşandığı yarışmada ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca tüm katılımcılara günün anısına katılım belgeleri takdim edildi. “Jenga Aramızda” turnuvasında ise tek kişi veya iki kişilik gruplar ahşap blokları yıkmadan kuleyi tamamlamak için ter döktüler. Yarışmanın sonunda birinciye ödülü verilerek Aramızda dergisinin son etkinliği olan “Kitap Baharı” çekilişine geçildi. Çeşitli yayınevlerinden gelen ücretsiz romanlar çekiliş sonucu öğrencilerle buluştu. Böylelikle bu tür festivallerin sadece eğlence değil kültür ve sanat alanlarına da vurgu yapılarak farkındalık yaratılmaya çalışıldı.

Bu içerik 30.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1981 kez okundu.