“GENÇLİK FESTİVALİ” ile Kışa Merhaba Dedik

11.12.2019 tarihinde Keşan Belediyesi tiyatro salonunda Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Gençlik Festivali” Yüksekokulumuz, Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu, Keşan Meslek Yüksekokulu, İpsala Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akademisyenlerinin yüksek katılımı ile gerçekleştirildi. Festival Modern Dans Topluluğu’nun muhteşem gösterisi ile başladı ve sonra sahneyi KGK (Kendi Gök Kubbemiz) isimli müzik grubu aldı. Öğrencilerin coşkuyla eşlik ettiği şarkılar ile kulakların pası silindi. Grup, ayrıca kendilerine ait bir eseri de ilk defa Keşan sahnesinde dinleyici ile buluşturdu. Son olarak sahneyi TEMPEST isimli müzik grubu aldı ve sıra dışı bir performans sergiledi. Hard Rock türünde eserler söyleyen grubun sahne performansı göz doldurdu. Bu güzel etkinlik için başta Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.
Bu içerik 13.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 714 kez okundu.