Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşi

17 Aralık 2013 Salı günü gerçekleştirilen fotoğraf sunumu ve söyleşisine Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sn. Uğur TAŞKAN, müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sn. Süleyman GÖKDEMİR, Yüksekokul sekreteri Çetin TOPÇU, Alyans Fotoğrafçılık ekibi, basın mensupları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Keşan Kaymazlar Et ve Keşan Bilgisayar sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, Fotoğrafçılık Topluluğu üyelerinden İrem İŞ’in sunuculuğunda gerçekleştirildi. Söyleşi öncesi Ali ÖZ basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

30 dakikalık bir belgesel gösteriminin ardından söyleşiye geçen Ali Öz öğrencilerin sorularını yanıtladı. Tarlabaşı Ayıp Şehir konulu söyleşi ve fotoğraflar öğrencilerin beğenisini kazandı. Ayrıca öğrenciler Kentsel Dönüşüm projeleri üzerine bilgi edindi ve merak ettikleri soruları Ali ÖZ’le konuşma fırsatı buldu. Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdürümüz tarafından Ali Bey’e plaket takdim edildi, ayrıca Fotoğrafçılık topluluğu üyeleri tarafından da sembolik bir hediye sunuldu. Etkinlik Ali Bey’in “Tarlabaşı Ayıp Şehir” kitaplarını imzalamasıyla son buldu.

Ek Resimler
Bu içerik 08.01.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2987 kez okundu.