FORMASYON DERSLERİ Alanlarında Öğretmenlik Yapılabilecek Bölümlerimiz.

Öğretmenlik Alanları

Yüksekokulumuzda bulunan “Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü”, “Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü” ve “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü”  öğrencileri Formasyon derslerini (teorik ve öğretmenlik uygulaması) almaları ve atama kriterlerini karşılamaları koşulu ile ekte yer alan öğretmenlik alanlarında öğretmenlik yapabilirler. Teorik dersler Edirne’de yapılacak olup, “Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü” ile “Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü” öğrencileri Edirne’de bulunan liselerde öğretmenlik uygulaması yapabilirler. “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü” için Edirne’de öğretmenlik uygulaması yapabilecekleri lise bulunmamaktadır bu yüzden öğrenciler mezun olduktan sonra başka bir şehirde uygulama derslerini alabilirler. Formasyon almak isteyen öğrenciler ders kayıt haftasında dilekçe ile okula başvuruda bulunabilirler. Dersler ekte belirtilmiştir.

İlgili yazı ektedir.

Bu içerik 15.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 268 kez okundu.