Çanakkale Zaferini Anlama ve Şehitleri Anma Konferansı Hakkında!

22 Mart 2017 Saat 13:30’da Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konferans salonunda Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Adil OĞUZHAN, Yüksekokul Sekreteri Çetin Topçu ve öğrencilerin katılımıyla “Çanakkale Zaferini Anlama ve Şehitleri Anma” Konferansı düzenlenmiştir. Konferansa Gazi Mustafa Kemal ve tüm şehitler adına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanmıştır. Konferansta Okutman Tarık SARIOĞLU tarafından Çanakkale Deniz Savaşları, Okutman Dr. Levent KURU tarafından Çanakkale Kara Savaşları, Okutman Hasan Ali CENGİZ tarafından da Çanakkale Savaşı’nın sonuçları, Önemi ve Çanakkale Savaşları’nın Ruhunu Anlama konularında sunumlar yapılmıştır. Konferansın sonunda Çanakkale savaşlarıyla ilgili kısa belgesel izlettirilmiştir.
Bu içerik 05.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1080 kez okundu.