BİLİŞİM VE İNOVASYON ZİRVESİ 2019 (BİZ'19)

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü - Bilgisayar ve İnovasyon Topluluğu (TÜBİT)  tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Bilişim ve İnovasyon Zirvesi (BİZ19) düzenleniyor. Sektörde ün ve tecrübe sahibi pek çok ismin katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinliğin, 7 alanında uzman konuşmacı ve sektörde görev alan 6 mezun konuşmacının katılımı ile 3 gün sürmesi planlanıyor.

Etkinlik açılışının 24 Nisan Çarşamba Günü saat 10.00’da BENDİS AVM CineBendis Sinemaları Salon1’de gerçekleşeceği IV. Bilişim ve İnovasyon Zirvesi etkinliği açılış konuşması bitiminden sonra saat 13.00’da, 25 Nisan Perşembe ve 26 Nisan Cuma günleri de saat 10.00’dan itibaren Yüksekokul Konferans Salonunda devam edecektir. Etkinliğimiz pek çok farklı girişime ve kurumsal firmaya ev sahipliği yapacaktır. İlki 2015 yılında düzenlenen etkinliğimiz büyük ilgi görmüş olup, olumlu geri dönüşler alınmıştır. Bu olumlu geri dönüşler doğrultusunda etkinliği geleneksel hale getiren TÜBİT Ekibi, Keşan halkından gördüğü ilgi ve desteğin yanı sıra sponsorların destekleri ile BİZ19’de konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu içerik 15.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 974 kez okundu.