14. Uluslararası Hafta Katılımı ve Trakya Üniversitesi 2. Uluslararası Hafta Daveti Hakkında!

Çekya'nın Ostrava kentinde düzenlenen Uluslararası Hafta etkinliğine Yüksekokul Müdürü Sn. Prof.Dr. Ahmet ATAKİŞİ ve Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi M. Emin BAYNAZOĞLU katılımcı olmuşlardır.

Bu bağlamda, ilgili öğretim üyelerimiz "6-10 Mayıs 2024" tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek olan Trakya Üniversitesi 2. Uluslararası Haftası için; Uluslararası Hafta ekibine, dostlar ve değerli meslektaşlarına içten davetlerini yapmaktan büyük mutluluk duymaktadırlar. Bu önemli etkinlik, uluslararası eğitim ve kültürlerarası anlayışın önemini vurgularken küresel işbirliğini ve kültürel alışverişi teşvik etmeyi amaçlıyor.
Zenginleştirici atölye çalışmaları, aydınlatıcı seminerler, ağ oluşturma fırsatları ve tabii ki zengin sosyal etkinliklerle Trakya Üniversitesi'nde 2. Uluslararası Hafta, uluslararası ortaklıkların geliştirilmesi ve akademik diyaloğun geliştirilmesi için bir platform olmayı vaat ediyor. Çeşitliliği kutlamak ve akademik mükemmelliği teşvik etmek için etkinliğe katılım çok kıymetlidir.

Bu içerik 20.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 64 kez okundu.