1. Geleneksel Yüksekokullar Arası Spor Şenliklerindeki Başarımız

Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu öncülüğünde başlatılan 1. Geleneksel Yüksekokullar arası Spor Şenlikleri Trakya Üniversitesi Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Keşan Meslek Yüksekokulu ve İpsala Meslek Yüksekokulu personel ve öğrencilerinin katılımıyla Futbol, Voleybol (Kız-Erkek), Satranç ve Masa Tenisi branşlarında 23-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Düzenlenen organizasyonda yüksekokulumuz Futbol takımı birinci, Voleybol (kız) takımı birinci, Voleybol (erkek) takımı ikinci ve masa tenisi turnuvasında da yüksekokulumuz öğrencisi Şafak MERAL birinci olmuştur. Öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederiz.

Sene başından itibaren takımlarımızı çalıştıran değerli öğretim elemanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Hulusi Ekber KAYA ve Arş. Gör. Mehmet Türkşad AKIN’a da özverili çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Bu içerik 06.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 152 kez okundu.