08 MAYIS 2018 TARİHLİ MEZUNİYET TÖRENİMİZ HAKKINDA!

Üniversitemiz Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 08 Mayıs 2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Hersekzade Yerleşkesi’ndeki Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan AKTAN, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer AKCAN, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Kadir MUTAF ile Murat Yaşar ARIKAN, Keşan İlçesi Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan törende öğrenciler adına okul birincisi Berkay ÇAVUŞOĞLU konuşmasını gerçekleştirdi.

Yüksekokul Müdür V. Doç.Dr.Adil OĞUZHAN konuşmasında “Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun 1600 öğrencisinden bu dönem; İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü, Gümrük İşletme Bölümü, Uluslar arası Ticaret Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünden 261 öğrencinin mezuniyet törenleri münasebetiyle bir aradayız. Değerli genç öğrenciler; yaşamımızın en güzel ve heyecanlı günlerini Keşan’da geçirdiniz. Üniversitemizde aldığınız eğitimle, bundan sonraki hayatınızda ihtiyaç duyacağınız bilgileri burada edinmeyi öğrendiniz. Böylece size emek veren ailelerinizden ve öğretim elemanlarımızdan aldığınız bilgi ve görgüyü harmanlayarak geleceğe artık hazırsınız.

Doğrusu burada sizler, öğrenmeyi öğrendiniz. Bundan sonra da öğrenmeye devam edeceksiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda bilimi ve bilgiyi kendinize rehber ederek sizler Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline önce sağlam bir ‘taş’, sonra da iyi bir vatandaş olun temennisi ile kendim ve Yüksek Okulumuzun Akademik ve İdari personeli adına sizlere başarı ve mutluluklar dilerken, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diyerek öğrencilere ve öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan AKTAN okul birincisi Berkay ÇAVUŞOĞLU’na, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer AKCAN okul ikincisi Kadir TAŞ’a Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök okul üçüncüsü Gamze AKGÜL’e plaketlerini verdi.

 

Dereceye giren öğrencilerin plaketlerinin verilmesinden sonra okul birincisi Berkay ÇAVUŞOĞLU Yüksekokul Müdür V. Doç.Dr.Adil OĞUZHAN’ın eşliğinde, yaş kütüğüne plaka çaktı.

 

Tören, mezun öğrencilere belgelerinin verilmesi ve ardından meslek andının okunmasıyla sürdü. Mezunların kep atmasının ardından tören sona erdi.

 

Ek Resimler
Bu içerik 17.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1275 kez okundu.