Öğrencilerimiz Bocuk Gecesi Etkinliğine Katıldı

İlçemize bağlı Çamlıca beldesinde her yıl geleneksel olarak yapılan "Bocuk Gecesi" etkinliği bu yıl da öğrencilerimizin katılımıyla eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi. Eski bir Balkan geleneği olan Bocuk Gecesi yılın en soğuk günü olduğuna inanılan gece ateşler yakılarak, kabak tatlısı pişirilerek ve köyün gençleri tarafından eğlenceler düzenlenerek kutlanmaktadır. 08.01.2013 tarihinde Çamlıca Beldesinde gerçekleştirilen Bocuk Gecesine, Müdür yardımcımız Öğr. Gör. Hüseyin ÇAKIRLAR, Öğr. Gör. Aysun ATAGAN ÇETİN ve Öğr. Gör. Olgun Irmak ÇETİN eşliğinde birçok öğrencimiz katılmıştır. Konser, ev korkutmaca ve sokak yürüyüşü etkinliklerinden sonra, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet ÖZCAN, Çamlıca Beldesi Belediye Başkanı Halil BÜYÜKYATIKÇI ve O Ses Türkiye yarışması 2012 Birincisi Oğuz Berkay FİDAN ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile gece sonlanmıştır.

Bu içerik 18.01.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1586 kez okundu.