Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

04/08/2014 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemiz Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğüne alınacak 1 adet Öğretim Görevlisi (Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü) kadrosuna “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 10.maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen 1 adet Öğretim Görevlisi kadrosuna kadro sayısının on katı olan 10 adayın ( Resmi Gazete 04 Mart 2014-28931) isimleri belirlenmiş olup, liste aşağıya çıkarılmıştır. Sınav tarihi yeri ve saati aşağıda belirtilmiştir. İlgililere ilanen duyurulur.

SINAV TARİHİ, SAATİ VE YERİ:

SINAV TARİHİ  :21/08/2014

SINAV SAATİ    : 14:00

SINAV YERİ      : TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONU

BÖLÜMÜ           : BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ

KADRO TİPİ      : ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

SIRA NO

ADAYIN

ADI-SOYADI

ALES

YABANCI DİL

TOPLAM/AÇIKLAMA

NOTU

NOTU

Harun ÖZKİŞİ

Bu içerik 19.08.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1634 kez okundu.