13.03.2024 tarihinde Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet YÖRÜK ve Prof. Dr. Mustafa HATİPLER’in Yüksekokulumuza Ziyareti

Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet YÖRÜK ve Prof. Dr. Mustafa HATİPLER, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ahmet ATAKİŞİ’yi makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular. Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümüne atanan Prof. Dr. Cengiz ERDAL’ın da hazır bulunduğu ziyarette, ayrıca kendilerini tebrik ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulunmuşlardır.
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekokul Müdürümüz ATAKİŞİ, Büyükelçi Yörük ile özellikle Avrupa Birliği Projeleri konularında işbirliği yapmayı kararlaştırmışlardır.  Bu bağlamda Müdürümüz ATAKİŞİ, nazik ziyaretleri dolayısı ile Büyükelçi Murat Ahmet YÖRÜK ile Prof. Dr. Mustafa HATİPLER’e teşekkürlerini iletmiştir.

Bu içerik 13.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 191 kez okundu.