Keşan İlçe emniyet Müdürlüğü tarafından 25.10.2022 tarihinde saat 13:30’da Yüksekokulumuz Konferans Salonunda “En İyi Narkotik Polisi Anne” isimli seminer yapılmıştır.

“İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi amaçlanmaktadır.”

Bu içerik 20.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 115 kez okundu.