20.05.2022 Her Basket Bir Nefes Etkinliği

OĞUZHAN İÇÖZ

İBRAHİM GÜL

Tarafından yapılmış olan ‘’HER BASKET BİR NEFES ‘’ projesi kapsamında,

Her bir fidanla, geleceğimiz için bin umut yeşertmek istiyoruz. Hedefimiz, çevremizi güzelleştirerek yaşam kalitemizi arttıran, dünyamızın nefes almasını sağlayan, canlılar için hayati öneme sahip olan ağaçları korumak ve ağaç varlığımızı arttırarak gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak. Orman yangınlarında yanan her bir ağaç bizim içimizi acıtıyor. Bizim de amacımız BSB3 öğrencileri olarak İlçemizdeki genç öğrenci arkadaşlara;  Basketbol aracılığıyla takım ruhunu, beraber çalışma içgüdüsünü aşılamak ve doğa bilincine sahip bireyler olarak yetişmesinde katkıda bulunmak.

Projemiz şu an için sadece Keşan Bölgesinde faaliyet gösterecek olup ilerleyen zamanlarda Türkiye genelinde görülmesini temenni ederiz.

Genç öğrenci arkadaşlarımız Keşan Gençlik Merkezinde yapılacak olan maça bağlı olarak atılan sayı skoru kadar fidan dikimi yapmışlardır.

Bu içerik 01.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 236 kez okundu.