Yüksekokulumuz Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Konser Hakkında!

Yüksekokulumuz Müzik Topluluğu ve Keşan Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Üniversite- Halk Buluşması Konseri” 18 Nisan 2017 Salı akşamı gerçekleştirildi.

Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda ücretsiz gerçekleştirilen konseri Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Meclis Üyesi Nurgül Yıldırım,  Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi ve Yükseköğrenimi Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Şengül Özcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Kent Konseyi üyeleri, ADD Keşan Şube Başkanı Yusuf Kılıç ve ADD Korosu üyeleri, Türkü Dostları Derneği Başkanı Soner Velioğlu ve TDD Koro üyeleri, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır ile yüksekokul akademik ve idari personeli, öğrencileri ve Keşan Halkından oluşan 500’e yakın müziksever izledi.

Solistler ve koro söylediği güzel şarkı ve türkülerle izleyenleri adeta mest etti ve büyük beğeni topladı.

Konserden sonra konuşan Müzik Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Olgun Irmak Çetin, bu konser nedeniyle kendilerine destek veren Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve Okul Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan’a ve konserde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Konserin sonunda sahneye davet edilen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi ve Yükseköğrenimi Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Şengül Özcan, yaptığı konuşmada Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun şehirle ve halkla buluşmasının önemli olduğunu belirterek “Bu anlamda Okulun yeni Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan’ı ve sosyal anlamdaki çalışmalara katkı veren Olgun Irmak Çetin’i tebrik ediyorum. Üniversiteyi halkla birleştirme fikri gerçekten çok önemli bir fikir. Okulumuzun kuruluş yıllarında görev aldığımız dernekte okulumuzun ihtiyaçları için Keşanlıların katkılarıyla gerekeni yaptık. Şimdi görüyorum ki çabalarımız yerini bulmuş. Grubun konseri tüm izleyenlere güzel bir müzik ziyafeti yaşattı. Bu nedenle grubu ve bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm Keşanlılara teşekkür ediyorum” dedi.

Özcan daha sonra ilk olarak Çetin’e ve ardından da Oğuzhan’a birer buket çiçek sundu. Yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Adil Oğuzhan, topluluk üyelerinin her birine çiçek vererek kendilerini tebrik etti.

Son olarak Yenimuhacır Kültür Derneği (YENKÜLDER) Başkanı Enver Küçükyaman, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kadem, Yusuf Ünoğlu ve Yenimuhacırlı olan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar da Olgun Irmak Çetin’e çiçek hediye etti ve konser nedeniyle teşekkür ettiler.

Elektro Bağlama ve Klarnet.................. Sedat ŞENCAN

Bağlama.................................................. : Marsel ÇAPAR

Bendir...................................................... : Barış YILMAZ

Darbuka, Davul ve Djembe................... : Samet GENCER

Klasik Gitar............................................. : Emre YİĞİT ve Emirhan AKTAŞ

Bas Gitar................................................ : Hakan GÜNER

Bateri....................................................... Oğuzhan YİĞİT

Tulum...................................................... : Çetin Can KIZILHAN

Piyano..................................................... : Sercan GÜNEY

Erbane.................................................... : Hatice HATAY

Ney......................................................... : Merve ALTUN

Kabak kemane ve Kemençe................. : Yrd. Doç. Dr. Olgun Irmak Çetin

Konserin solistleri ise;

Elif Topkaraoğlu

Cansel Önen

Sema Kurt

Elif Cihangir

Su Akyol 

Emre Yiğit

İlyas Atalay

 

Yukarıdaki haberi sayfada paylaşırsan çok sevinirim. Ek olarak fotoğraf da gönderiyorum.

Yrd. Doç. Dr. Olgun Irmak ÇETİN

Gümrük İşletme Bölüm Başkanı

Trakya Üniversitesi/KYÇUBYO

 

Ek Resimler
Bu içerik 08.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1462 kez okundu.