ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİM VE ÖĞRETİME BİR GÜN SÜRE İLE ARA VERİLMİŞTİR

Trakya Üniversitesi Senatosunun almış olduğu aşağıda belirtilen karar doğrultusunda 11 Ocak 2017 tarihi itibari ile Üniversitemizde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

11 Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanan final sınavları 12 Ocak Perşembe ve 13 Ocak Cuma günlerine dağıtılmış, 12.30 ve 18.00 oturumları eklenerek yeniden düzenlenmiştir. Oluşturulan yeni program ektedir.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

"Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar doğrultusunda İlimizde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Üniversitemizde eğitim ve öğretime 11 Ocak 2017 tarihi itibari ile bir gün süre ile ara verilmiştir.

Öğrencilerimize ders ve sınav telafileri ilgili tarihler bağlı bulundukları dekanlıklar veya müdürlükler tarafından bildirilecektir.

Ayrıca Üniversitemizde görev yapmakta olan hamile ve engelli bireyler de bir gün idari izinli sayılacaktır."

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Bu içerik 11.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1692 kez okundu.