Uluslararası Ticaret Bölümü Mezunları Haklarına Kavuştu

Üniversitelerin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulları bünyesinde yer alan Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun olanların, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına verilen kamu ve özel sektördeki aynı haklardan yararlanabilmeleri konusundaki yazıları 13.05.2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı Kanun'la değişik 43/b maddesi uyarınca, Üniversitelerarası Kurul'un görüşü de dikkate alınarak, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulları bünyesinde yer alan Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun olanların, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına verilen kamu ve özel sektördeki aynı haklardan yararlanabileceklerine karar verilmiştir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Bu içerik 11.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 24045 kez okundu.