Trakya Üniversitesi Bilişim ve İnovasyon Zirvesi 2017 Hakkında !!!

Akademik danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Murat TOPALOĞLU’nun yürüttüğü, Trakya Üniversitesi Bilgisayar ve İnovasyon Topluluğu nun organize ettiği Bilişim ve İnovasyon Zirvesi 2017 bu yıl ikinci defa düzenleniyor!

Artık inovasyon anahtarlarının bilişim teknolojilerinden geçtiğini düşünen kişilerce düzenlenen etkinlikte; girişimciliğin, inovasyonun ve bilişim sektörünün tozunu yutmuş kişiler bizlerle birlikte olacak.

25-26 Nisan
tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliğin İlk günü Açılış Bendis AVM 'de Oturumlar Trakya Universitesi Hersekzade Yerleşkesi Yusuf Capraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda yapılacaktır.

2 Gün sürecek etkinlikte oturumların yanında, Etkinlik alanında birden fazla tanıtım standı, Oyunlar , Yarışmalar ile birçok hediye de katılımcı ve öğrencilerimizi bekliyor.

BİZ’2017 ayrıca sizlere etkinlik süresince konuşmacılarla tanışma imkanı da sunuyor!
İş hayatının her alanına nufuz etmiş olan bilişim sektörü ile sürdürülebilirliğin gerektirdiği inovasyon faaliyetlerinin bir arada etkin kullanılması başarıyı kaçınılmaz kılacaktır!
BİZ'2017 DE GÖRÜŞMEK ÜZERE :)

Tüm Yüksekokul Öğretim Elemanları, Personelimiz ve Öğrencilerimiz DAVETLİDİR...

YER: Açılış: Bendis AVM
        Oturumlar: Hersekzade Yerleşkesi Yusuf Capraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Tarih: 25 -26 Nisan Salı - Çarşamba

Saat: 10:00 - 17:00

Bu içerik 18.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1603 kez okundu.