Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Hk.

Maddi durumu itibarıyla gerçek anlamda çalışmaya ihtiyacı olan Yüksekokulumuzda Kısmi Zamanlı statüde çalışmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yer alan “Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranacak Şartlar”ı taşıyorlar ise başvurularını ekte bulunan başvuru dilekçesi ve formu ile 17 Ekim 2017 Salı günü mesai saati bitimine kadar Yüksekokulumuz evrak kayıt birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
Yapılan değerlendirme sonucu çalıştırılması uygun görülen öğrenciler daha sonra ilan edilecektir.
Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Öğrenciler yalnızca bir birime çalışmak üzere başvuru yapabilecekler, birden fazla birime iş başvurusu yapamayacaklardır.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILACAK  AÇIK İŞLER İÇİN EKTEKİ DOSYA İNCELENEBİLİR.

Bu içerik 11.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1651 kez okundu.