Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu "İşimiz Gücümüz Girişimcilik" İsimli Etkinlik Hakkında

23/02/2017 tarihinde Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konferans salonunda “İşimiz Gücümüz Girişimcilik” isimli panel gerçekleştirilmiştir. Akademik danışmanlığını Öğr. Gör. Hüseyin ÇAKIRLAR’ın yaptığı Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Keşan’lı iş adamları, akademisyenler ve öğrenciler katılım göstermiştir.

“İşimiz Gücümüz Girişimcilik” adlı panele Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Adil OĞUZHAN,  Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Hamdi Nezih DAĞDEVİREN, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU, İpsala Ticaret Borsa Başkanı İbrahim GİRGİN, Keşan TSO Yönetim Kurulu üyeleri, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. Panele,  TOBB Genç Girişimciler Başkan Yardımcısı ve TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat ALAGÖZ, Global Magic Brands kurucusu Ömer ŞENGÜLER ve nakliyemkolay.com kurucusu Önder TÜRKER konuşmacı olarak katılmış, ayrıca Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu üyelerinden Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Onur KARADAŞ öğrencilere hitaben bir sunum gerçekleştirmiştir. Etkinlik konuşmacılara plaket takdimi, ikramlar ve canlı müzik dinletisiyle son bulmuştur.

Bu içerik 01.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1779 kez okundu.