Geleneksel Dönem Sonu Konseri Gerçekleştirildi.

  Akademik danışmanlığını Öğr. Gör. Olgun Irmak ÇETİN’in yürüttüğü Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müzik Topluluğu tarafından düzenlenen “Geleneksel Dönem Sonu Konseri” 27.12.2012 tarihinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmiştir.

   Çeşitli yörelere ait eserlerin seslendirildiği konserimize, Keşan İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Ahmet YILDIZ ve eşi, T.Ü. Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet GÜNŞEN ve eşi, Kurucu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Sn. İlknur KUMKALE ve eşi Sn. Bülent KUMKALE, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sn. Süleyman KÖK, Keşan Yükseköğretimi Destekleme ve Geliştirme Derneği kurucu üyelerinden Sn. Nurgül YILDIRIM,  Keşan Yükseköğretimi Destekleme ve Geliştirme Derneği kurucu üyesi ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Sn. Bayram Ali KALFALAR, Özel Keşan Hastanesi Başhekimi Sn. Ali Haydar YILDIRIM, Dr. Sn. Tayyar TAVŞANOĞLU, Keşan eski Tarım İlçe Müdürü Sn. Lütfü ACAR ve eşi, Keşan Yeni Mahalle Muhtarı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Sn. Şenay BAYIR ve ailesi, Keşan Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Üyesi Vecdet POYRAZ, Keşan İş Adamları Derneği Müdürü Sn. Süleyman ÖZMEN, Keşan FM çalışanları, Keşan halkı, öğretim elemanlarımız ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Konser bitiminde Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sn. Sinan ÜNSAR tarafından topluluk danışmanı Öğr. Gör. Olgun Irmak ÇETİN ve topluluk başkanı Ceren KARACA’ya çiçek takdim edildi ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Müzik Topluluğu Üyelerimiz:

Solistler;

Ceren Karaca
Bahar Taşpınar
Merve Biçer
Derya Kurşungöz
Berat Erdenler
Gülnur Hilal Değirmenci
Handan Göksu 
Ezgi Demirkan 
Selim Kaya 
Muzaffer Baykal

Orkestra;

Bağlamada Eda Eren

Bağlamada Güllü Şahan

Bendir, Kajon ve zilde Sevda Saraç

Djembede Esra Gökoğlu

Darbukada İlkan Oğuz Varol

Gitarda Eray Şahin

Gitarda Oğuzhan Gülver

Bas Gitarda Faruk Öztürk

Davulda Büşra Şahin

Ton mayster Halil İbrahim Dirice ve Ayberk Eren

Divan saz ve darbukada Öğr. Gör. Sn. Olgun Irmak Çetin 

Ek Resimler
Bu içerik 17.01.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2105 kez okundu.