Ders Kayıtları Hakkında...

DUYURU

Öğrencilerimizin ders kaydını yaparken duyurular kısmında ilan edilen ders programına bakarak programda açılan dersleri seçmeleri gerekmektedir. Ders Programında görünmeyen dersler açılmamış demektir, açılmayan dersleri seçen öğrencilerin bu dersleri değiştirerek açılan bir dersi seçmeleri gerekmektedir. Ayrıca ders seçimi konusunda problem yaşayan öğrencilerimiz danışman hocaları ve öğrenci işleri biriminden yardım alabilirler. Danışman onayı yapıldıktan sonra ders değiştirmek isteyen öğrencilerimiz 23-27 Eylül tarihleri arasında Yüksekokulumuza dilekçe ile müracat ederek ders değişikliği talebinde bulunabilirler. Danışmanları uygun gördüğü takdirde gerekli değişiklikler yapılabilecektir. 27 Eylül tarihi ders değiştirmek için son gündür bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.
Bu içerik 18.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2372 kez okundu.